Tanskalainen eurheilun markkinointi- ja mediayhtiö RFSH, joka edustaa CS:GO-joukkue Astralista, Heroicia ja Godsendiä, ilmoitti viime kuussa järjestävänsä uudenlaisen BLAST Pro Series CS:GO -turnauksen. Turnauksesta on nyt saatu lisätietoa ja sen osallistujajoukkueet sekä palkintojenjako on ilmoitettu.

Turnauksen osallistujajoukkueet ovat:

 • FaZe Clan
 • SK Gaming
 • Astralis
 • Ninjas in Pyjamas
 • G2 Esports
 • North

Turnauksen ensimmäisessä vaiheessa jokainen joukkue pelaa muita osallistujajoukkueita vastaan paras yhdestä -periaatteella. Turnauksen uniikin formaatin vuoksi kolme ottelua on käynnissä samaan aikaan, eli peräkkäin pelataan viisi kolmen ottelun rypästä (yhteensä 15 ottelua). Ensimmäiset kaksi rypästä pelataan perjantaina vielä tuntemattomassa paikassa, ja viimeiset kolme launtaina Kööpenhaminan Royal Areenalla.

Kaksi parasta joukkuetta etenevät finaaliin, joka pelataan paras kolmesta -periaateella.

Muut joukkueet ottelevat keskenään erillisessä bonusturnauksessa, BLAST Pro Standoff:issa. Pääturnauksen kolmanneksi sijoittunut joukkue valitsee vastustajansa ja kaksi muuta joukkuetta ottelevat keskenään. Molempien otteluiden voittajat palkitaan 10 000 dollarin palkintosummalla

Pääturnauksen palkintopotti jakautuu seuraavasti:

 1. 125 000 $
 2. 50 000 $
 3. 25 000 $
 4. 15 000 $
 5. 10 000 $
 6. 5 000 $

Turnaus pidetään 24.-25. lokakuuta Köpenhaminassa ja RFSH on jo julkistanut vievänsä BLAST Pro Seriesin Yhdysvaltoihin. Lisätietoa turnauksesta löydät BLAST Pro Seriesin verkkosivuilta.

Lähteet: BLAST Pro Series, BLAST Pro Series, RFSH Kuvalähde: BLAST Pro Series