Turnausjärjestäjä ESL on ilmoittanut 16. maaliskuuta alkavan jättiliigan lohkojaot. Liigassa nähdään 24 kovaa joukkuetta, jotka on jaettu neljään lohkoon. Palkintopotissa on huimat 750 000 dollaria.

Liigassa nähdään myös suomalaisedustusta, kun mukana ovat ENCE, Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustama OG sekä Jesse ”zehN” Linjalan GODSENT.

Lohko A

Astralis
Vitality
NiP
ENCE
GODSENT
Sharks

Lohko B

Natus Vincere
fnatic
FURIA
Heroic
Complexity
forZe

Lohko C

mousesports
Liquid
100 Thieves
Virtus.Pro
Renegades
BOOM

Lohko D

G2
Evil Geniuses
FaZe
OG
North
TYLOO

ENCE pelaa A-lohkossa, josta löytyy tämän hetken maailmanrankingin #1 Astralis. Lohkosta löytyy myös GODSENT, joten ENCE saa revanssin Jesse ”zehN” Linjalan joukkueesta 22. maaliskuuta. Edellinen kohtaaminen vuoden ensimmäisessä ICE Challenge -turnauksessa päättyi GODSENTin 2-0 voittoon.

D-lohkosta löytyy Aleksib:n edustama OG ja nipullinen maailman muita ykkösjoukkueita, kuten huimassa vireessä oleva G2, maailmanrankingin #7 Evil Geniuses ja #8 FaZe.

A-lohkon avausottelut pelataan 16. maaliskuuta ja tuolloin ENCE haastaa brasilialaisen Sharks-joukkueen. GODSENT joutuu välittömästi kovaan testiin, kun vastaan asettuu Vitality. B-lohkon liigataival alkaa 17. maaliskuuta.

C-lohkon pelit alkavat 26. maaliskuuta ja tuosta seuraavana päivänä starttaa D-lohkon avausottelut ja ensimmäisessä kamppailussa OG mittelee paremmuudestaan tanskalaista North-joukkuetta vastaan.

Kaikki ottelut pelataan paras kolmesta -menetelmällä, paitsi finaalissa mitellään pidemmän kaavan kautta ja pelataan paras viidestä.

Tarkemmat turnausaikataulut voit lukea täältä.

 

Lähde: HLTV