Aasialaisjoukkueet eivät ole koskaan nousseet Counter-Striken terävimpään kärkeen, mutta se ei ole estänyt indonesialaista Hansel ”BnTeT” Ferdinandia nousemasta maailman parhaimpien pelaajien joukkoon.

24-vuotias BnTeT nousi ensi kertaa skenen huulille 2017 pelatessaan kiinalaisjoukkue TYLOOssa, suhteellisen tuntematon indonesialaispelaaja hallitsi pelatessaan maailman parhaita pelaajia vastaan.

Pelaaja on jatkuvasti esittänyt vahvoja suorituksia ja tilastoja, jopa silloin, kun hänen joukkueensa ei onnistunut ottamaan karttavoittoakaan turnauksen aikana. Monet huomasivat tasaisen hyvät otteet ja hänestä tulikin nopeasti fanien suosikki.

Kun muu joukkue ei suorittanut kovinkaan vahvasti, oli BnTeT:in pakko ottaa asiat omiin käsiinsä. Sen lisäksi että hän hallitsi kentällä kokonaan vuodet 2018 ja 2019, hän toimi myös joukkueensa pelinsisäisenä johtajana.

Asiat kuitenkin muuttuivat BnTeT:n osalta täysin vuoden 2019 lopulla, kun hän liittyi kokonaan uuteen Gen.G-joukkueeseen joulukuussa ja on ehtinyt jo voittaa Anaheimissä pelatun DreamHack Open -turnauksen helmikuussa.

Pelaaja teki vakuuttavaa jälkeä koko turnauksen ajan ja hänen tulevaisuutensa näyttää uskomattoman valoisalta.

Lähde: Dexerto

Video: Youtube @DEXERTO