E-urheilun jatkaessa kiivasta kasvuaan yhä useammat tahot ovat kiinnostuneet sen tarjoamista mahdollisuuksista. Nyt näyttä siltä, että myös e-urheilijoiden raaka seksuaalinen vetovoima on päätetty valjastaa markkinointikoneiston hyödyksi.

Maailman toiseksi suurin kondomivalmistaja Billy Boy on ryhtynyt yhteistyöhön eurooppalaisen League of Legends -joukkue Unicorns of Loven kanssa. Yhteistyö kestää vuoden 2018 loppuun asti, jonka ajan valmistajan logo nähdään joukkueen pelipaidassa ja muissa brändijulkaisuissa.

”Olemme todella innostuneita ’ensimmäisestä kerrastamme’ e-urheilun parissa emmekä voisi kuvitella parempaa kumppania kuin Unicorns of Love. Meillä synkkasi heti alusta alkaen, ei vain koska UoL on e-urheilumaailman seksikkäin joukkue, vaan koska olemme innoissamme mahdollisuudesta tiedottaa heidän fanikuntaansa turvallisemmasta seksistä ja vastuullisuudesta”, sanoi Billy Boyn brändijohtaja Johannes Zerger.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta kun… ronskimmat yhtiöt ovat päättäneet tukea e-urheilijoiden unelmia. Esimerkiksi aikuisviihdesivusto Youporn on aiemmin panostanut e-urheiluun melkoisesti, esimerkiksi omalla joukkueellaan ja turnauksellaan.

Lähde: Esportsinsider Kuvalähde: Unicorns of Love