Malmön DreamHackien jälkeen treenitauolle jäänyt ENCE palasi pelikentille Pekingin IEM-turnauksessa. ENCEn oli alun perin tarkoitus kilpailla seuraavaksi vasta marraskuun lopulla Shanghaissa, mutta Liquidin jäädessä pois Pekingin turnauksesta paluu tapahtui odotettua nopeammin.

Turnauksen avausottelussa suomalaiset saivat vastaansa vastikään renegadesin kokoonpanon ostaneen 100 Thievesin.

Avauskartakseen valikoitui Inferno. Ensimmäisessä erässä ENCElle ei ollut palaakaan tarjolla, vastustajan vieriessä vastustamattomaan 16-3 voittoon. Norjalainen Joakim ”jkaem” Myrbostad piti suomalaisia suorastaan pilkkanaan ottaen 24 tappoa ja kuollessaan ainoastaan 10 kertaa. Suomalaisista kukaan ei tuntunut pääsevän peli päälle ja ainoastaan Jere ”sergej” Salo ja Aleksi ”allu” Jalli saivat raavittua kasaan yli 10 tappoa.

Toisessa kartassa alku oli jo selkeästi parempi, ensimmäisen puoliajan mennessä suomalaisille 11-4. Puolien vaihdon jälkeen ENCE sai kuitenkin ainoastaan kaksi kierrosvoittoa. 100 Thieves otti terroristipuolella 10 kierrosta putkeen ja siihen ENCEn selkäranka viimeistään katkesi. Jay ”Liazz” Tregillgas laittoi Trainissa, jopa jkaemia kovemmaksi ottaen 31 tappoa. Toinen kartta päättyi ENCEn 13-16 tappioon.

Ottelussa Jani ”Aerial” Jussila tuntui olevan aivan yössä tappo/kuolema suhteen jäädessä 22 miinukselle.

ENCEllä on kasvojenpesun paikka, kun vastaan asettuu kiinalainen ViCi kello 13:40 alkavassa ottelussa. Voitolla joukkueella on vielä mahdollisuus jatkopaikkaan, tappiolla turnaus on ohi.

 

Lähde: HLTV Kuvalähde:vpesports