ALOHADANCE on saanut viimeisen vuoden aikana maineen vaikeana pelaajana, eteenkin kun hän päätyi vaihtamaan supportista mid/carry rooliin. Aloha on kuitenkin eräs IVY-maitten parhaista carryistä tällä hetkellä ja on yksittäisen tasonsa osalta yhä erittäin haluttu pelaaja. Vastakohtana God on 2012-2013 kiinanreissunsa jälkeen osoittautunut luotettavaksi työhevoseksi, joka kuitenkin myöskin on kyennyt kilpailemaan nykyään Digital Chaosin riveissä pelaavan Roman 'Resolut1on' Fominokin kanssa parhaasta IVY-maitten mid-pelaajan tittelistä.

Vähiten mainetta tähään asti niittänyt on entinen Team Spirit offlaneri Andrey 'Ghostik' Kadyk, jolle tämä tulee olemaan ensimmäinen todellinen mahdollisuus pelata huipputasolla. Ghostik on kuitenkin ollut jo pidemmän aikaa lupaava pelaaja joka on lähinnä odottanut mahdollisuutta pelata tällä tasolla. Ghostik ei ole niinkään suuri tähti ja on jäänyt vähempään huomioon sillä IVY-maissa on ollut monta isompaa nimeä jotka ovat loistaneet mid ja carry rooleissa, mutta koska pelaajat kuten Empiren riveissä pelannut Maxim 'yoky-' Kim eivät ole halunneet jäädä offlaner rooliin, niin IVY-maissa on ollut viimeisen vuoden aikana pula hyvistä offlaneistä.

Empire näyttää paperilla paremmalta kokoonpanolta kuin Virtus.Pro ja Vega Squadron, mutta nähtäväksi jää miten he tulevat pärjäämään Na`Vi:a vastaan.

Team Empire kokoonpano

  1. Ilya 'ALOHADANCE' Korobkin
  2. Sergey 'God' Bragin
  3. Andrey 'Ghostik' Kadyk
  4. Yaroslav 'Miposhka' Naidenov
  5. Rinat 'KingR' Abdullin

Lähde: Team Empire
Kuvalähde: Team Empire