Team Gigantin paluuta Euroopan parhaaksi Overwatch-joukkueeksi juhlittiin viikonloppuna suuren riemun turvin. Kiitosta saivat pelaajien lisäksi myös näiden tukijoukot, joiden keskeltä löytyikin uusi, yllättävä nimi.

Joukkueen pitkäaikainen DPS-pelaaja Tuomo ”Davin” Leppänen kiitti voiton jälkeen Johan ”CWoosH” Klingestedtiä, joka oli auttanut joukkuetta valmentamisen kanssa. Klingestedt pelasi Overwatch Leaguen Florida Mayhem joukkueessa, ennen kuin ilmoitti päättävänsä pelaajauransa viime marraskuussa. Myös Team Gigantti itse kiitti tätä avustaan kulissien takana.

Vasta jälkeenpäin kuitenkin huomattiin, että Klingestedt oli ilmoittanut Twitter-profiilissaan olevansa nykyään Team Gigantin päävalmentaja, eli tämän rooli onkin huomattavasti merkittävämpi kuin olisi voinut olettaa. Tanishq ”Tanizhq” Sabharwal tulee jatkamaan joukkueen apulaisvalmentajana ja analyytikkona.

Klingestedt tunnettiin liigaurallaan flex-pelaajana, mutta näyttää siltä, että siirtyminen valmennuksen puolelle on ollut kaikin puolin sujuva vaihdos. Tuore euroopanmestaruus ja pätevät taustavoimat antavatkin syytä luottaa siihen, ettei mestaruuspysti tällä kertaa lähdekään Suomesta yhtä nopeasti kuin aiemmin.

Lähde: Johan ”CWoosH” Klingestedt Kuvalähde: Blizzard