Kuten olemme jo aiemmin uutisoineet, Overwatch-pelaajien markkinat käyvät tällä hetkellä todella kuumina. Mutta vaikka kahdeksan uutta Overwatch Leaugen joukkuetta vaativatkin runsaasti pelaajia, myös muut joukkueet kärkkyvät jatkuvasti uusia kykyjä.

Pohjois-Amerikan Overwatch Contendersissa pelaava (Overwatch Leaguen liigajoukkue Florida Mayhemin akatemiajoukkue) Mayhem Academy tiedotti eilen uudesta pelaajahankinnastaan. Joukkue on hankkinut riveihinsä suomalaisesta Team Gigantista tutun Roni "LhCloudy" Tiihosen. Tiihonen on Main Tank, joka tunnetaan etenkin vaikuttavasta Reinheardt-pelaamisestaan.

Amerikan Contenders-skene on huomattavasti eri tasoa Eurooppaan verrattuna, sillä se sisältää kokonaisuudessaan kuusi Overwatch Leaguen akatemiajoukkuetta, joilla on tukenaan näiden osaaminen ja resurssit. Lisäksi emojoukkueilla on etuasema, mikäli he haluavat värvätä akatemiajoukkueensa pelaajan liigajoukkueeseensa. Kun ottaa huomioon Team Gigantin menestyksen sekä Florida Mayhemin perustavanlaatuisen uudelleenrakentamisen, voisi hyvin epäillä etteivät suunnitelmat Tiihosen suhteen jää vain Contendersin tasolle.

Tiihonen on Mayhem Academyn historian toinen suomalainen pelaaja. Otto "Milkyman" Sarén liittyi Academyyn niin ikään Main Tankiksi viime kesäkuussa, mutta tämän sopimus päätettiin jo kuukauden pelaamisen jälkeen.

Lähde: Mayhem Academy Kuvalähde: Mayhem Academy