Assembly Summer 2018 käydyissä SM-kisojen finaalissa päästiin todistamaan yhden Euroopan kovimman joukkueen dominanssia, kun Team Gigantti selvitti tiensä Overwatchin Suomen mestariksi. 

Lopputurnauksessa oli yhteensä neljä joukkuetta: Team Gigantti, Trailblazers, NYYRIKKI ja Chilimonsters Gaming. Näistä neljästä joukkueesta finaaliin tiensä selvittivät Gigantti ja Trailblazers. Huomiona, että Gigantti selvitti tiensä finaaleihin asti ilman yhdenkään kartan häviämistä.  

Finaalissa Team Gigantti kellisti Trailblazersin selvin lukemin 3-0. Euroopan kovimmaksi joukkueeksi tituleerattu Gigantti ei jättänyt arvailemisen varaa, ketkä ovat tällä hetkellä valtakunnan huipulla Overwatchissa. Edes finaaleissa Gigantti ei joutunut vuodattamaan hirveästi hikeä, kun jokainen kartta taipui suhteellisen helposti joukkueen eduksi. Tuomo “DavinLeppänen, Jani “Tseini” Kähkönen, Roni “LhCloudy” Tiihonen, Richard “rck” Kanerva, Petja “Masaa” Kantanen ja Riku “Ripa” Toivanen todistivat taas, miksi joukkue on tällä hetkellä niin ylivoimainen: jengin tiimipelaaminen toimi niin moitteettomasti. 

Onnittelut Team Gigantille, ja toivottavasti näillä meriiteillä pelaajille aukeaisi ovia isompiakin liigoja kohti!