Uutisoimme torstaina Overwatch Contendersin ensimmäisen kauden finaaleista. Tällöin Suomesta oli mukana Team Gigantti, sekä British Hurricanen Support-pelaaja Joni ”Jofi” Ilves. Turnauksen neljännes- ja semifinaalit onkin nyt pelattu, ja finalistijoukkueet selvillä.

Team Gigantti eteni suvereenisti neljännesfinaalien lävitse, kun se peittosi Samsung Morning Starin 3-1. Odotukset puolustavalle mestarille olivatkin kovat, ja semifinaaliin lähdettäessä mielessä oli takuulla ainoastaan finaalipaikka. Ikävä kyllä suomalaisjoukkueen vastustajaksi nousi näiden vanha kilpakumppani Angry Titans, joka oli peitonnut nämä jo runkosarjassa 2-1. Vastus oli kova tälläkin kertaa ja Angry Titans voitti ottelun luvuin 3-1. Team Gigantin matka jäi tähän, kaiken kaikkiaan he nettosivat turnauskaudesta 20 200 dollaria.

Sen sijaan Joni ”Jofi” Ilves taisteli yhdessä British Hurricanen kanssa semifinaalien lävitse, jonne joukkue oli ansainnut paikan jo runkosarjan sijoituksellaan. Shu’s Money Crew kaatui kiistattomin 3-0 luvuin ilman sen kummempia ongelmia.

Angry Titans ja British Hurricane tulevat kohtaamaan toisensa 3.5. pelattavassa finaalissa, jonka pääpalkintona on 40 000 dollaria. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin jo ansainneet paikkansa touko-kesäkuussa pelattavassa Atlantic Showdownissa, joka asettaa toisiaan vastaan Euroopan, Pohjois-Amerikan ja Etelä-Amerikan Contenders-turnausten parhaat joukkueet. Atlantic Showdownin palkintopotti on yhteensä 125 000 dollaria.

Lähde: Overwatch Contenders Kuvalähde: Blizzard