Liquid aloitti mainiosti ensimmäisenä pelatun Trainin. Amerikkalaiset saivat hyvin organisoitua puolustuksensa, ja kun sitä vielä tukivat mainiot yksilösuoritukset, kuten Jonathan ”EliGE” Jablonowskin ässä, ei Liquidilla näyttänyt olevan mitään hätää. Na`Vi kuitenkin kasasi itsensä 10-5 tappioasemassa erinomaisesti, eikä jättänyt Liquidille tästä eteenpäin juuri mitään mahdollisuuksia. Seuraavasta kahdestatoista kierroksesta hävisi Na`Vi vain yhden, ja otti suorastaan murskaavan CT-puolensa turvin 16-11 voiton.

Nuke ei ollutkaan enää niin yksipuolinen. Terroristeilla aloittanut Liquid sai parsittua kasaan mukavat seitsemän kierrosvoittoa. Kun vielä toinen pistoolikierros meni näyttävästi Nick “nitr0” Cannellan yksilösuorituksella jenkeille, alkoi peli näyttää jo hyvältä Liquidille. Na`Vi käänsi tilanteen vielä muutamaa kierrosta myöhemmin takaisin edukseen, kun se pääsi parin säästökierroksen jälkeen voittokantaan. Na`Vin kierrosvoitot jäivät kuitenkin 12:een, ja Liquid vei ensimmäisen puolivälieräottelun kolmanteen karttaan 16-12 voitolla.

 

 

Kolmannesta ja ratkaisevasta kartasta tuli Liquidin todellista näytöstä. Ensimmäiset viisi kierrosta terroristeilla menivät suorastaan suvereenisti Liquidille, ja yhden kierrostappion jälkeen jatkoi siitä mihin edellisillä kierroksilla jäi. Na`Vi oli pakotettu käyttämään aikalisänsä 1-6 tappioasemassa, mutta se ei jenkkien menoa hidastanut. Mitä pidemmälle puolisko eteni, sitä hajanaisempaa oli Na`Vin tekeminen. Etenkin Aleksandr ”s1mple” Kostyliev oli iso piikki maanmiestensä lihassa. Puolten vaihduttua Liquidin 13-2 johdossa vei Liquid pistoolikierroksen. Na`Vi sai hieman heräteltyä taistelutahtoaan voitettuaan heti seuraavat kolme kierrosta, mutta s1mple lopetti Na`Vin pyristelyt. 16-6 voitolla varmisti Liquid toisen perättäisen major-turnauksen välieräpaikkansa.