CS:GO ammattilaispelaaja Tyson ”TenZ” Ngo paljastaa syyt, miksi Cloud9 yllättäen penkitti nuorukaisen.

TenZ liittyi Cloud9 joukkueeseen heinäkuussa 2019 ja hänestä puhuttiin tulevaisuuden lupauksena Pohjois-Amerikan alueella, sillä hän vakuutti monessa joukkueessa olleessaan ainoastaan 18-vuotias.

Asiat eivät ole kuitenkaan menneet joukkueella hyvin ja jatkuvien huonojen esitysten takia organisaatio päätti tehdä muutoksia kokoonpanoon penkittämällä nuoren kanadalaisen 20. lokakuuta.

Ilmoitus penkityksestä tuli jonkin verran yllätyksenä faneille, jotka odottivat joukkueen pysyvän yhdessä ja yrittävän saada asiat toimimaan nykyisellä rosterilla. TenZ on nyt selittänyt syyn penkitykselleen hänen striimissään.

Minut penkitettiin, koska… olin ainoa ihminen, joka oli eri mieltä pelaajien kanssa. Minusta tuntui, että pelityylimme ei ollut hyvä, enkä uskonut siihen.” TenZ sanoi.

TenZ jatkoi tilanteen selittämistä sanoen: ”Muistan, että (Damian ”daps” Steele) sanoi minulle, että tämä koko homma ei toimi, jos kaikki eivät anna itsestään 100%, mutta olimme häviöllä 11-0 Evil Geniusesille ja olin, että ei, tämä ei toimi.

TenZin striimit näet tästä (osa 1) ja tästä (osa 2).

 

Tyson ”TenZ” Ngo on nyt Cloud9:n penkillä ja hänet korvasi koeajalla joukkueeseen tullut Yassine ”Subroza” Taoufik.

Nuorukaisen tulevaisuudesta ei ole tällä hetkellä tietoa, mutta hän on edelleen huippu lupaus CS:GOssa ja varmasti hyvä valinta monelle joukkueelle.

 

 

Lähde: Dexerto & Twitter @TenZ_CS

Kuvalähde: dexerto