Yksi maailman suosituimmista Fortnite-pelaajista Turner ”Tfue” Tenney on huolissaan pelin tulevaisuudesta.

Fortnite nousi huippusuosioon syyskuussa 2017 ja on siitä lähtien ollut yksi maailman pelatuimmista peleistä. Pelin kehittänyt Epic Games on kuitenkin tehnyt viimeaikoina uudistuksia, jotka ovat herättäneet paljon keskustelua. Esimerkiksi B.R.U.T.E mechs -jättirobotit ja eri alustojen väliset ottelut ovat keränneet runsaasti kritiikkiä.

Tfue tuokin mielipiteensä vahvasti esille, Season 11 epäonnistuminen voi pahimmillaan tappaa koko pelin suosion. Häneltä kysyttiin muutama päivä sitten kuinka tärkeänä hän pitää Season 11:sta pelin tulevaisuuden kannalta. ”Season 11 on Fortniten viimeinen oljenkorsi” – yhdysvaltalainen lataa. Hän myös jatkaa, että hänen mielestään uudistuva kartta on todella huono ja peli tulee kuolemaan sen mukana.

Suuren suosion Twitch-kanavansa kautta saavuttanut Tenney on myös menestynyt todella hyvin erilaisissa turnauksissa ja voittanut niistä yhteensä 601,000 dollaria. Näin vaikutusvaltaisen pelaajan ulostulo siitä, että uskoo Battle Royal -pelien huippusuosion tulleen tiensä päähän, kertoo selvästi siitä, kuinka paljon Tfue on turhautunut pelin nykytasosta. 

Fortniten Season 11:sta on tarkoitus alkaa 14. lokakuuta alkavalla viikolla. Se tulee todennäköisesti näyttämään pelin tulevaisuuden suunnan.

 

Lähde: dexerto

Kuvalähde: dexerto