FaZe Clan -tähti Turner ”Tfue” Tenney on ottanut hänen ensimmäisen Fortnite Battle Royalen Champion -sarjan voittonsa Dennis ”Cloak” Leporen kanssa käydyn riidan jälkeen, upouuden squadinsa kanssa.

Tfuen ja Cloakin luultiin olevan erottamaton duo. Nämä kaksi ovat kilpailleet FaZe-tunnuksen alaisuudessa yli vuoden, dominoiden onlinessa ja voittaen isoja tapahtumia, kuten vuoden 2018 TwitchConin.

Kohueron jälkeen, jonka osallisina olivat Cloak, Thomas ”72hrs” Mulligan ja $140,000 arvosta missattuja sponsorisopimuksia, Tfuen oli aika aloittaa puhtaalta pöydältä.

Ei kestänyt hetkeäkään Twitch -tähdeltä löytää menestystä hänen uuden trionsa kanssa, kun he voittivat viidennen viikon Fortnite Champions -sarjan triojen osakilpailun Alex ”Fiber” Bonetellon ja ”Khanadan” kanssa.

Trio aloitti viikonlopun hatarasti missaten ensimmäisen puolituntisen lauantain, Syyskuun 14. päivän ”blockista” tarkoittaen sitä, että he kerkesivät pelaamaan vain kahdeksan heidän yhdeksästä ottelustaan. Tämä ei kuitenkaan estänyt heitä sijoittumasta viidenneksi 131 pisteellä ja 83 tapolla, vain 21 pistettä kärkeä jäljessä.

Tfuen squadin sunnuntain esiintyminen oli hieman vaisumpaa 124 pisteellä ja 64 tapolla, mutta se oli riittävästi ykköspaikan varmistamiseen ennen hallitsevia maailmanmestareita, Kyle ”Bugha” Giersdorfia ja hänen joukkuettaan.

View image on Twitter

Champion -sarjan viikon 5 triojen tulokset (KUVA: TWITTER @TTfue)

 

He nappasivat $60,000 palkinnon ja pääsivät kauden finaaleihin. Tfuelle tämä oli varmasti vielä hieman isompi juttu henkilökohtaisesti, sillä heti ensimmäisellä viikolla uusien pelikavereidensa kanssa, hän pystyi voittamaan Champions -sarjan osakilpailun, sen olleen aikaisempina viikkoina niin lähellä.

Toisaalla ”Cloak” ja ”72hrs” olivat vaikeuksissa, sillä he eivät yltäneet edes top-10 sijoitukseen. He selvittivät silti tiensä finaaleihin Owen ”Animal” Wright kolmantena pyöränään.

Tfue jatkaa uuden squadinsa kanssa voittojen metsästämistä ensi viikonloppuna Champion -sarjan kauden finaaleissa.

 

lähde: DEXERTO  kuvalähde: TWITTER