Dota-väen odotus päättyy vihdoin, kun tänään illalla käynnistyy vuoden 2018 Internationalin pääturnaus. Turnauksen ensimmäinen ottelu alkaa kahdeksalta illalla suomen aikaa ja siinä nähdään vastakkain puolustava mestari Team Liquid, sekä TI-voittaja Peter ”ppd” Dagerin uudempi joukkue OpTic Gaming.

Päivän muissa otteluissa riittää myös jännitettävää. DPC-kauden kolmen parhaan joukkoon kuuluvat Virtus.Pro ja PSG-LGD kohtaavat välittömästi ensimmäisen ottelun jälkeen. Näiden kahden ottelun häviäjiä odottaa tippuminen häviäjien lohkoon.

Aiemmin mainittujen korkean profiilin matsin lisäksi tulossa on myös neljä häviäjien lohkon ottelua, joissa heikommaksi jäävää osapuolta odottaa turnauksesta tippuminen. Erityisesti kannattaa pitää silmällä kahden Kaakkois-Aasian vakionimen, TNC:n ja Mineskin kohtaamista.

Pääturnauksen alku ja lohkovaiheen loppuminen tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että kaksi joukkuetta ovat saaneet lähtöpassit TI:stä käytännössä ennen sen alkamista. A-lohkon Invictus Gaming ja B-lohkon paiN Gaming jäivät lohkojensa jumboiksi ja joutuivat jättämään turnaukselle hyvästit.

TI-areenalla lisää suomalaisväriä nähdään viimeistään huomenna, kun voittajien lohkon ensimmäisen kierroksen jälkimmäisellä puoliskolla OG kohtaa Pohjois-Amerikan nousevan tähden, VGJ.Stormin. Tämä ottelu nähdään niin ikään huomenna kello 20:00 suomen aikaa.

Lähde: Dota 2, Kuvalähde: Dota 2