Monet tunnetut organisaatiot etsivät tulevaisuuden huippupelaajia akatemiajoukkueiden tai talent scouting -ohjelmien kautta. Maaliskuussa Esportalissa alkaa Ninjas in Pyjamas -joukkueen oma Path of a Ninja -talent scouting ohjelma, jonka tavoitteena on löytää uusia pohjoismaisia CS:GO-lupauksia. Yhteensä 20 pelaajaa saa ladderin ja turnauksen kautta mahdollisuuden edetä NIPin valmentajan Fredrik ”JAEGARN” Kempfin vetämään online-harjoitusohjelmaan.

Harjoitusohjelman pelaajista JAGARN muodostaa loppuvaiheessa 5 hengen joukkueen, joka pelaa näytösottelun Young Ninjas -joukkuetta vastaan. Ottelu striimataan suorana Twitchiin JAEGARNin ja 7Liciousen selostamana. Mikäli Path of a Ninja -pelaajat päihittävät ottelussa Young Ninjasin, saavat he yhteensä 250 euron edestä skinejä.

Path of a Ninja -ladder alkaa 1. maaliskuuta, ja aikaa pisteiden keräämiseen on syyskuun alkuun saakka. Lisätietoja ladderista ja Path of a Ninja -turnauksesta löydät täältä. Path of a Ninja -ohjelma on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, ja se järjestetään yhteistyössä JAEGARNin, Esportalin ja Area Academyn kanssa.