Oletko koskaan pohtinut, kuinka paljon olet käyttänyt aikaasi Steam-peliesi parissa? Jos et ole selvittänyt kokonaistilannetta, voit saada tiedon helposti yhdeltä sivulta. Steam Database -sivu on kolmannen osapuolen palvelu, joka antaa entistä enemmän tietoa Steamista ja kaikesta siitä, mitä ohjelmassa tehdään.

SteamDB:n kautta voit myös tarkistaa oman Steam-profiilisi arvon, ja samalla se näyttää, kuinka monta tuntia olet yhteensä käyttänyt pelien parissa. Ilo ei kuitenkaan lopu tähän: Sivusto kertoo sinulle myös, kuinka montaa kirjastosta löytyvää peliä olet pelannut, kuinka paljon keskiarvolta peli tuntisi ovat maksaneet (perustuu siihen, kuinka paljon olet maksanut peleistäsi) ja näet sieltä myös esimerkiksi, oletko saanut banneja.

Pääset tarkastamaan oman profiilisi tästä osoitteesta. Syötät sivulle vain SteamID:si tai profiililinkkisi. Jotta saat tiedot sivulta, tulee sinun laittaa Steam-profiilistasi pelitiedot julkisiksi. Sivustolta löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista tietoa, kuten esimerkiksi suosituimpien pelien pelaajamäärät tällä hetkellä, lista parhaiten arvostelluista Steam-peleistä, parhaiten myyneet pelit.. Lista vain jatkuu ja jatkuu!