Ruotsalainen AWP-pelaaja Tim ”nawwk” Jonasson on uusin Ninjas in Pyjamasin pelaavan viisikon uusin jäsen. Hän siirtyi NiP:n rosteriin GamerLegionista. Siirron myötä hän korvasi 31-vuotiaan Patrik ”f0rest” Lindbergin.

Monet ovat sanoneet, että nuorella AWP-pelurilla on erittäin suuret kengät täytettäväksi NiP:n pelaavassa viisikossa, sillä 22-vuotias ruotsalaispeluri ei ole uransa aikana vielä osallistunut suurempiin turnauksiin.

Jonasson ei ota tilanteesta juurikaan paineita, vaikka hän tiedostaa että häntä ja hänen pelaamistaan seurataan enemmän kuin ennen.

— Totta kai se tuo paljon paineita. Uskon kuitenkin, että tästä tilanteesta voi tulla jotain todella hyvää, joka auttaa minua eteenpäin urallani. Minun on aika todistaa, että mihin minusta oikeasti on. Tiedän olevani paljon parempi pelaaja, mitä esitykset antoivat ymmärtää viime vuoden lopulla, kommentoi Jonasson HLTV:lle antamassaan haastattelussa.

Vanhoista nuoren pelurin antamista haastatteluista käy ilmi, että ruotsalaispeluri ihailee Aleksandr ”s1mple” Kostylieviä, joka palkittiin viime vuonna maailman toiseksi parhaaksi CS:GO-pelaajaksi.

—  Työskentelen tänä vuonna paljon kovemmin kuin aikaisemmin, jotta onnistun todistamaan todelliset taitoni. En malta odottaa, että pääsen aloittamaan harjoittelemiseen näiden erittäin lahjakkaiden pelaajien kanssa. Olen varma, että pystyn oppimaan heiltä todella paljon. Toivon, että minusta tulee entistä parempi ja johdonmukaisempi pelaaja tulevaisuudessa, toteaa Jonasson.

Jonasson nähdään ensimmäisen kerran NiP:n pelaavassa viisikossa Lontoossa Blast Premier – sarjan kevätkauden turnauksessa. Turnaus käynnistyy tammikuun viimeinen päivä ja NiP on sijoitettu turnauksen A-lohkoon, jossa pelaa ruotsalaisorganisaation lisäksi MIBR, Liquid sekä FaZe.

Lähde: HLTV
Kuvalähde: DREAMHACK