Uutisoimme hetkittäin saksalaisen urheiluseura FC Schalke 04:n lähtemisestä elektroniseen urheiluun mukaan League of Legends LCS-joukkueen voimin. Se toi Euroopassa suuresti esille sen, että kilpapelaamiselle on kysyntää perinteisemmän urheilun piireissä.

Espanjalainen La Liga club Valencia CF on tunnettu jalkapallosta ympäri Euroopan ja nyt he tulevat yhä tunnetuimmiksi neljän Hearthstone-pelaajan myötä. Pelaajat ovat:

  • Diego ”Evagelion” Fuentes
  • Hector ”TheFallen” Fuentes
  • Haneul ”NaRa” Lee
  • Jose Miguel ”Josemi” Pascual

Pelaajat ovat saaneet suurta tunnettavuutta Espanjassa mm. Dreamhack Valencia -tapahtumissa. Pelaajia tullaan näkemään tulevaisuudessa suuresti enemmän, sillä joukkue on lyöttäytynyt yhteen striimauspalvelu Twitch.tv:n kanssa.

Organisaatio kertoo haluavansa laajentua muihin peleihin, joista Rocket League mainitaan nimeltä. Pelaajia ei kuitenkaan ole tiedossa, eikä organisaatio kommentoi tätä enempää.

Seuran johto odottaa innolla tulevaa haastetta elektronisen urheilun puolella ja on varma, että heidän lähteminen mukaan tulee vaikuttamaan suuresti elektroniseen urheiluun ympäri maailman.

 

Lähde: Valencia CF