Lokakuussa pelataan Dota 2 -pelin MM-kisat eli The International -turnaus. Turnauksessa on jaossa esports-historian suurin palkintopotti, 40 miljoonaa dollaria, ja nyt on jännitetty, ketkä siitä lähtevät taistelemaan. Sunnuntaina varmistui, että hallitseva mestari OG suomalaisen Topias ”Topson” Taavitsaisen tähdittämänä lähtee puolustamaan mestaruuttaan. Paikka turnaukseen ei tullut helpolla, sillä paikka varmistui vasta sen jälkeen, kun joukkue oli pelannut Dotaa lähes 11 tuntia.

Dotan MM-kisat on järjestetty viimeksi vuonna 2019. Viime vuosi jäi väliin koronaviruspandemian vuoksi, ja tänäkään vuonna ei ongelmilta ole vältytty. Turnaus oli tarkoitus pelata Ruotsissa, mutta turnaus ei saanut Ruotsin viranomaisilta koronan vuoksi vaadittavaa lupaa.

OG on voittanut kisat vuosina 2018 ja 2019, ja kultajoukkueen pelaajista on jäljellä kolme: Taavitsaisen lisäksi Johan ”N0tail” Sundstein ja Sébastien ”Ceb” Debs. Joukkueen uudempia kasvoja ovat Syed Sumail ”SumaiL” Hassan ja Martin ”Saksa” Sazdov.

Taavitsaisen lisäksi suomalaisedustusta The International -turnaukseen tuo Team Secret -joukkueessa pelaava Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen.