Suomalainen e-urheiluorganisaatio Trailblazers julkisti eilen järjestävänsä tänä kesänä CS:GO-päiväleirejä. Leirit pidetään Imatralla ja Lappeenrannassa; 13.7. LUT-yliopistolla sekä 14.7. Imatran Kaupungintalolla. Molemmat leirit kestävät aamuyhdeksästä iltaseitsemään.

Leirin ohjelmaan kuuluu muun muassa teoriaa, joukkuepelaamista, ekonomian käsittelyä, eri skenaarioihin reagoimisen opettalua ja mekaanista harjoittelua. Organisaatio haluaa myös tehdä selväksi nuorten vanhemmille, että lajiharrastus hyödyttää näitä mm. yhteisöllisyyden ja kommunikaatioharjoittelun kautta.

”Päivän aikana sinulle tulevat tutuiksi niin termit, kuin pelityylitkin suosituimmissa kartoissa. Opit lukemaan ekonomiaa ja valitsemaan parhaan lähestymistavan jokaiseen kierrokseen, sopien niin omaan rooliisi, kuin koko joukkeellekin.

Saat vahvan pohjan myös kotiharjoittelua varten. Opit tunnistamaan omia virheitäsi, miettimään niihin ratkaisuja, sekä tutkimaan ammattilaispelejä löytääksesi itsellesi tehokkaimmin toimivan pelityylin”, leiriä kuvaillaan Trailblazersin verkkosivuilla.

Vetäjinä leirillä toimivat pelaajat Lauri ”NiNLeX” Vanhane ja Jesse ”Jebuuh” Harlin, sekä Trailblazersin CS:GO-nuorisojoukkueen valmentaja Miro ”Lanchelo” Martikainen. Leirin hinta on 95 euroa. Lisätietoa ilmoittautumisesta löydät täältä.

Lähde: Trailblazers Kuvalähde: Trailblazers