Escape Gaming -organisaatiosta hetki sitten irtautuneen ja January 25th -nimen alle siirtyneen Troels ”syndereN” Nielsenin luotsaaman joukkueen ensi kauden kokoonpano on varmistunut.

DreamHack Winter 2016 -tapahtumassa joukkueen hopeamitalille auttanut Kalle ”Trixi” Saarinen jatkaa kokoonpanon kanssa myös jatkossakin. Kevään hän pelaa yhdessä entisten joukkuetovereidensa Adrian ”Era” Kryeziunin ja Kai ”H4nn1” Hanbückersin kanssa.

Trixi, Era ja H4nn1 pelasivat yhdessä Fnatic-joukkueessa keväästä 2012 aina loppukesään 2014 asti. Nyt kolmikko tavoittelee yhdessä paikkaa huhtikuussa pelattavaan Kiovan Major-turnaukseen uudella miehityksellä.

Trixi ottaa kokoonpanossa Maurice ”KheZu” Gutmannin paikan, kun taas H4nn1 korvaa Yazied ”YapzOr” Jaradatin. Kokoonpannon kruunaa Eran ja syndereNin kanssa jo hetken aikaa yhdessä pelannut Max ”qojqva” Bröcker.

Trixi on viimeisen vuoden aikana edustanut STARK eSportsin lisäksi Team Defiancea, josta hän lähti juuri ennen vappua. H4nn1 on pelannut edellisen kerran kunnolla keväällä 2015, jolloin hän oli osa 4C&L-joukkueen kokoonpanoa.

January 25th -kokoonpano:

Kalle ”Trixi” Saarinen
Adrian ”Era” Kryeziu
Kai ”H4nn1” Hanbückers
Max ”qojqva” Bröcker
Troels ”syndereN” Nielsen

Trixin uusi joukkue irtautui vuodenvaihteessa Escape Gamingista, joka on puolestaan verkkosivuillaan kertonut uutisoivansa 25. tammikuuta jotain Dota 2:een liittyen. Redditissä ollaankin epäilty että Trixin joukkue menisi takaisin Escape Gamingin riveihin loppukuusta.

Lähde: Twitter
Kuva: DreamHack