Yhdysvaltalainen e-urheiluorganisaatio Team SoloMid eli TSM on jo valmiiksi mukana kymmenessä eri kilpailullisessa pelissä: League of Legends, Apex Legends, Valorant, Hearthstone, Super Smash Bros., Fortnite, PlayerUnknown’s Battlegrounds, PUBG Mobile, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ja Magic: The Gathering Arena. Lisäksi organisaatiolta löytyy riveistään shakin pelaaja. Aiemmin TSM:llä 0li myös CS:GO-joukkue, mutta sen tarina päättyi jo vuonna 2017. Nyt organisaatio on tehnyt sopimuksen sim racing -kuski Nick Ottingerin kanssa. TSM tekee tämän osalta yhteistyötä William Byron eSportsin kanssa.

– Minulla on monia maaleja joita haluan saavuttaa TSM:n kuskina. Ensimmäisenä sim-racerina TSM-perheeseen liittyminen on merkittävä saavutus ja vasta ensimmäinen askel. Olemme täällä voittaaksemme kisoja ja näyttääksemme, kuinka hienoa ja mielenkiintoista sim racing voi olla, Ottinger kertoo TSM:n tiedotteessa.

Ottinger on aloittanut sim racing -uransa jo 13-vuotiaana, ja ollut mukana eNASCAR Coca-Cola iRasing -sarjassa lähes koko vuosikymmenen. Tällä hetkellä Ottinger on 2. sijalla aiemmin mainitussa sarjassa, ja tähän mennessä hän on voittanut yli 400 iRacing-kisaa.

Lähde: TSM