Yksi esportsin suurimista organisaatioista Team Solo Mid tekee uuden aluevaltauksen Rocket Leaguen parissa. TSM julkisti eilen joukkueensa, joka tulee kilpailemaan Euroopan RLCS:ässä.

Joukkueessa on mukana myös yksi suomalainen: Otto ‘Metsanauris’ Kaipiainen. Joukkueen muut pelaajat ovat Remco ‘remkoe’ den Boer ja Jordan ‘EyeIgnite’ Stellon.

”Olemme innoissamme päästessämme jatkamaan matkaamme TSM-brändin alaisuudessa. Se on yksi suurimpia ja kunnioitetuimpia organisaatiota esportsissa, mahtavalla ja lojaalilla fanikunnalla.  Teemme kaikkemme, jotta fanit olisivat meistä ylpeitä. Tämä on kuin unelma, joka on käynyt toteen”, kertoo joukkue TSM:n tiedotteessa.

Joukkueen kokoonpano koostuu entisen We Dem Girlzin pelaajista, jotka voittivat Rocket Leaguen 2018 ELEAGUE Cupin ja taistelivat myös Championship Series:eissä mitalisijoille.

Kokoonpano oli viime vuonna maailman kolmen parhaan joukossa ja jokaiselta pelaajalta löytyy uskomaton ansioluettelo. TSM tulee taistelemaan tänä vuonna maailman parhaan joukkueen tittelistä Cloud 9 ja Dignitaksen kanssa.

Lähde: TMS Kuvalähde: Dailyesports