Ollaanko tässä rakentamassa uutta suomalaisvahvisteista dynastiaa? Yksi pisimpään PUBGin parissa pyörineistä organisaatioista Team SoloMid vapautti viime viikolla rosterinsa kokonaan, ja totesi että “uutta joukkuetta tullaan rakentamaan tulevaisuudessa”. Saa nähdä.  

Tässä rytäkässä varsin ansioitunut suomalainen PUBG-pelaaja Jere “Jembty” Kauppinen lähti siis TSM:n riveistä kohti uusia seikkailuja. Kauppinen on keikkunut Euroopan ja mahdollisesti maailman kovimpien joukkueiden riveissä jo pelin kilpapelitoiminnan alusta asti. Faze Clania ja Team Liquidiakin edustanut Kauppinen on kuitannut PUBG-taidoillaan noin 150 000€  kansainvälisistä turnauksista. 

Nyt herran uusin käänne on paljastunut, kun jo valmiiksi suomalaisvahvisteinen Omaken Sports on kiinnittänyt Jembtyn riveihinsä. Helmikuussa alkunsa saanut Omaken kuittasi perustamishetkellä riveihinsä Zoekt een Naam nimellä kulkevan joukkueen, jossa oli jo ennestään kaksi suomalaista: Valtteri “Vazku” Jussila ja Paavo “Pag3” Voutilainen.  

Nyt kolmen sinivalkoisen pelaajan siivittämänä joukkue lähtee kohti uusia haasteista. Tällä hetkellä mitään suuria liigoja ja turnauksia ei ole kalenterissa joukkueella vielä merkattuna, mutta tulevina viikkoina tulemme varmasti kuulemaan aiheen tiimoilta lisää. 

Lähde:  Omaken Twitter Kansikuva: Omaken Twitter