Pohjoismaiden suurimpana vaikuttajatapahtumana tutuksi tullut Tubecon laajenee tänä vuonna Tampereelle. Aiemmin tubettajille ja vaikuttajille ja heidän yleisölleen suunnattu tapahtuma on järjestetty vain Helsingissä, mutta tämän vuoden elokuussa 20.-21., Tampere-talossa järjestetään täysin uudenlainen Tubecon Games-megatapahtuma.

Tubecon Games kattaa kaikki pelaamisen eri genret niin PC:stä konsoliin kuin mobiilipelaamiseenkin. Tapahtuma tarjoaa suosikkipelaajien pelien seuraamisen lisäksi osallistumismahdollisuuksia pelihaasteisiin ja turnauksiin sekä tutustumisen uusimpiin peleihin ja trendeihin. Luvassa on myös muun muassa mahdollisuus haastaa ZoneVD:n Speedrun-maailmanennätys sekä päästä mukaan Suomen suurimpaan PlayerUnknow’s Battlegrounds -turnaukseen, jossa tuhat pelaajaa pääsevät testaamaan taitojaan.

Tapahtumaan osallistujalistaan kuuluu suuri joukko alan vaikuttajia ja suosittuja tubettajia, kuten Herbalisti, NikojaSanttu ja Jaakko Parkkali. Paikalta löytyy myös Meet & Greet -lounge, jossa yleisöllä on mahdollisuus tavata suosikkivaikuttajia ja esportspelaajia. Tapahtuma itsessään on ikärajaton, lukuun ottamatta tiettyjä ikärajoitettuja K16-alueita sekä K18-ravintola-aluetta.

Tubecon Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehnin mukaan tällaista kaikille sopivaa rentoa tapahtumaa on toivottu pitkään ja nyt se on vihdoin täällä. Tapahtuma yhdistää parhaat palat legendaarisesta Tubeconista ja pelimaailmasta. Hänen ja Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalaisen mukaan on hienoa tuoda pelaamisen ilosanomaa ja peliharrastajia pääkaupunkiseudun ulkopuolellekin ja Nevalainen toivottaakin kaikki iloisesti Tampere-taloon Tubecon Gamesin merkeissä.

Tapahtuman ennakkoliput ovat jo myynnissä ja liput löytyvät Lippupisteestä sekä Tiketistä. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.