Global Loot Leaguen isännöimä Grand Slam turnaus käynnistyy varsin laajalla ohjelmakattauksellaan ylihuomenna. Loppuviikon turnajaiset ovat jaettu kahteen eri tapahtumaan: 

 • GLL Grand Slam: Showdown, jossa eri alueiden huippustriimaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan räjähtävässä 32v32 cupissa! Mukana on striimaajia kaikilta paitsi Aasian alueelta, ja Suomesta mukana on striimaaja sekä huippupelaaja Anssi “AndyPyro” Huovinen. 
 • GLL Grand Slam: PUBG Classic, joka on PUBGin kovimman liigatason vuoden 2019 toisen kauden huipennus. Turnauksessa tullaan näkemään Euroopan ja Amerikan kovimmat joukkueet, ja mukana on liuta suomalaisia tavoittelemassa $300 000 palkintopottia. 

Showdown alkaa torstaina kello viiden aikaan, kun Euroopan striimaajien joukkueet kohtaavat CIS-alueen kovimpien striimaajien lineupit. Voittajaosapuoli jatkaa lauantaina ja sunnuntaina käytäviin loppuotteluihin, joissa selviää mistä päin tulevat pelin kovimmat striimaajat, ainakin pelillisessä mielessä!

GLL Grand Slam: PUBG Classic eli vuoden toinen Global Event polkaistaan käyntiin tismalleen samaan aikaan Showdownin kanssa. Turnaus on saanut aikataulutuksestaan sanomista, sillä monien lempipelaajat pelaavat huippustriimaajien kanssa yhtä aikaisesti. Tämä tulee varmasti näkymään turnauksen katsojaluvuissa Twitchin puolella, kun kumpikaan lähetyksistä ei todennäköisesti tule peittoamaan toista suurilla katsojamäärillä.  

Turnauksessa pelataan $300 000 palkintopotista sekä ylimääräisistä aluepaikoista vuoden lopulla käytävävään PUBG Championship tapahtumaan. Euroopan joukkueet kyykyttivät FACEIT Global Summit  tapahtumassa muita alueita, ja lunastivat jo yhden extrapaikan eurooppalaisille MM-kisoihin. 

Mukana PUBG Classicissa on muutama suomalainen pelaaja, ja he ovat edenneet huipputurnaukseen niin PUBG Europe Leaguesta (PEL) kuin yksi taistelija myös Amerikan liigasta (NPL).  

Suomalaisvahvisteisia joukkueita turnauksessa on:

 • Faze Clan 
  • Anssi “mxey” Pekkonen 
 • Team Liquid 
  • Samu “Sambty” Kauppinen 
  • Jere “Jembty” Kauppinen 
 • The Rumblers 
  • Lari-Pekka “LosHDHopiavuori

Turnausta pystyy seuraamaan myös kokonaan suomeksi selostettuna! Eilen PUBG Finland tiedotti, että Tukholmaan paikan päälle lähtevät Matti “c0pter” Korvenmaa sekä Pauli “M00nforrest” Anttila juontamaan koko sirkuksen livenä! Herrojen selostuksiin pääset turnauksen alettua käsiksi PUBG Finlandin Twitch-kanavalta. 

Kansikuva: GLL Twitter