Gen.G Esports neuvottelee Cloud9:n CS:GO avainpelaajien kanssa mahdollisesta siirrosta useiden lähteiden mukaan. Bulgarialaisen Georgi ”SHiPZ” Grigorovin kerrotaan myös käyneen keskusteluja organisaation kanssa.

DBLTAP -uutissivuston lähteiden mukaan Timothy ”autimatic” Ta ja Damian ”daps” Steele ovat ainoat Cloud9 -pelaajat, jotka ovat olleet siirtoneuvotteluissa mukana. Jos Gen.G onnistuisi pääsemään sopimukseen CR4ZYn organisaation kanssa bulgarialaispelaaja SHiPZistä, jäisi kokoonpanoon enää kaksi paikkaa avoimeksi. Tällä hetkellä ei vielä ole tietoa siitä, ovatko loput Cloud9 -pelaajat mahdollisesti etsimässä uutta joukkuetta.

Heinäkuussa tapahtuneiden kokoonpanomuutosten jälkeen Cloud9:lla on ollut vaikeuksia kansainvälisissä turnauksissa. He jäivät lohkon viimeisiksi ESL Pro Leaguen Season 10:ssä, joka tarkoittaa sitä, että joukkue joutuu pelaamaan putoamista vastaan säilyttääkseen paikkansa liigassa. Joukkue jäi myös viimeiseksi hiljattain pelatussa BLAST Pro Series Kööpenhaminan turnauksessa.

SHiPZ liittyi CR4ZYyn vain noin kuukausi takaperin, vietettyään liki kaksi vuotta hiljattain hajonneessa Windigossa. SHiPZin ensimmäisessä turnauksessaan CR4ZYn kokoonpanossa joukkue voitti DreamHack Open Rotterdam -turnauksen.

Gen.G Esportsilla on kilpajoukkueita useissa eri peleissä, mutta tämä olisi organisaation ensimmäinen loikkaus CS-kentille.

 

Lähde: DBLTAP

Kuvalähde: HLTV