Yhdysvaltalainen Cloud9 on ilmoittanut penkittävänsä koko CS:GO-joukkueensa ja pitää taukoa kilpailullisesta CS:GO:sta. Syynä on tiimin heikko pärjääminen sekä taloudelliset vaikutukset, jotka ovat aiheutuneet joukkueen oleskelusta Euroopassa. Samalla tiet eroavat joukkueen valmentajan Chris ”Elmapuddy” Tebbitin kanssa.

– COVID on estänyt meitä tuomasta joukkuetta Pohjois-Amerikkaan, niinkuin olimme alunperin suunnitelleet, kerrotaan Cloud9:n tiedotteessa.

Tiedotteessa todetaan, että vaikka kaikki ovat tehneet kovasti töitä, ei etäharjoittelu ole Cloud9:n tyyliin sopiva tapa rakentaa organisaatiota. Organisaatio investoi CS:GO-joukkueeseensa paljon viime syksynä, mutta pian sen jälkeen joukkueessa tapahtui muutoksia, kun valmentaja Aleksandar ”⁠kassad⁠” Trifunović jätti joukkueen, ja vuoden vaihteen jälkeen Özgür ”⁠woxic⁠” Eker siirrettiin penkille ja korvattiin Erick ”⁠Xeppaa⁠” Bachilla. Joukkueen HLTV ranking oli penkityksen hetkellä #25, ja korkeimmillaan se kävi sijalla 19. Vaikka organisaatio pitää nyt taukoa Valven suosituimmasta FPS-pelistä, on mahdollista, että se palaa vielä pelin pariin Pohjois-Amerikkalaisen joukkueen kera.