PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS -pelin Suomi-yhteisö PUBG Finland on hyväksytty 14.12. PUBG Corporationin viralliseksi partneriksi. Yhteisö pyrkii pelin tunnettavuuden ja kilpapelitoiminnan kasvattamiseen. Uutinen partneriksi hyväksymisestä otettiin ilolla vastaan esimerkiksi Twitterissä ja Facebookissa. Voit lukea aiemman juttumme PUBG Finlandista täältä.

PUBG Finlandin perustaja ja toiminnanjohtaja Saku ”CorottPlus” Pirinen iloitsee avoimessaan kirjeessään yhteisölle saavutetusta tunnustuksesta ja kiittää yhteisön jäseniä saavutuksesta. Hän kertoo kuluvan vuoden olleen PUBG Finlandille merkittävä ja PUBG:n koko Suomi-skenen kasvaneen mainiosti. Discordissa yhteisön kanavalla on jo 5000 jäsentä.

PUBG Finland on ollut tänä vuonna järjestämässä pelin turnauksia LanTrekeillä, Vectoramalla, Assembly Summereilla, GyoStagella, Insomnialla ja GameXpo-pelimessuilla. Lisäksi se on järjestänyt yli 100 online-turnausta. 12.1. starttaa PUBG Suomiliiga (PSL). Lisäksi myös Yle FTW:n kanssa järjestettiin televisioitu PUBG-turnaus.

Ensi vuonna PUBG Finland tulee kehittämään PUBG Suomiliigaa isommaksi ja paremmaksi. Suunnitteilla on useita kausia seuraavalle vuodelle ja viimeisin kausi tulee olemaan eeppinen! Toivon, että pääsemme tiedottamaan tästä teille mahdollisimman pian!

Tulemme ensi vuonna myös panostamaan yhteisöpeleihimme nykyisten yhteistyökumppanien avulla ja kehittämään mukavaa tekemistä kaikille suomalaisille PUBG-pelaajille”, Pirinen kertoi yhteisön tiedotteessa.

PUBG Finland on avoin yhteisö, joka tarjoaa tärkeän alustan pelin ystäville verkostoitumiseen ja pelikaverien löytämiseen. Vuodesta 2017 se on järjestänyt säännöllisiä viikko- sekä viikonlopputurnauksia PUBG-pelaajille noin neljästä kuuteen kertaan kuukaudessa. Toiminnan taustalle on perustettu Battle Royale Finland ry.

Lähde: PUBG Finland Kuvalähde: Steam