Valve on paljastanut uuden True Sight -dokumenttinsa julkistamispäivämäärän. The International 2019 -turnausta käsittelevä dokumentti saa ensi-iltansa liveyleisön edessä Babylon Theatressa, Berliinissä, 28. tammikuuta. Kotiyleisölle True Sight on saatavilla Twitchin ja SteamTV:n välityksellä.

Eilen perjantaina julkaistun tiedotteen mukaan True Sight: The International 2019 paljastetaan 28. tammikuuta iltakahdeksalta Suomen aikaa alkavassa livelähetyksessä Berliinin Babylon Theatressa. Paikan päälle tilaisuutta seuraamaan on kutsuttu myös TI9-finalistijoukkueet OG ja silloinen Team Liquid. Julkistustilaisuuden juonnoista vastaavat selostajaveteraanit Owen ”ODPixel” Davies ja  Ioannis ”Fogged” Loucas sekä juontajat Kaci Aitchison ja Jake ”SirActionSlacks” Kanner.

Paitsi päivämäärän, Valve julkisti samassa yhteydessä myös dokumenttinsa trailerin. Traileri on katsottavissa YouTubessa. Tiedotteen ja trailerin perusteella True Sight: The International 2019 keskittyy OG:n ja silloisen Team Liquidin, nykyisen Nigman välillä pelattuun loppuotteluun.

The International 2019 pelattiin elokuussa Shanghaissa. Turnaus päättyi suomalaisittain suurenmoisesti, kun Jesse ”JerAx” Vainikan ja Topias ”Topson” Taavitsaisen edustama OG kuittasi nimiinsä historiallisen toisen perättäisen mestaruutensa ja asiaankuuluvan, peräti 16 miljoonaa dollaria hipovan palkintoshekin.

Lähde: Dota 2, Liquipedia

Kuvalähde: Dota 2