Peliorganisaatio Turku Evolution on vihdoin saanut kasattua kauan odotetun Fortnite-joukkueensa. Nykyiset pelaajat taistelivat tiensä joukkueeseen avoimien karsintojen kautta, joita pelattiin läpi syyskuun.

Karsintojen kautta paikkansa lunastaneet pelaajat ovat Ville ”theVPK” Koponen, Markus ”aFFMan” Tamminen, Eemeli ”zemee” Väre sekä Vi ”D3roon” Truong. Kaikki pelaajat ovat kotoisin Varsinais-Suomen alueelta. Tiimin managerina toimii Jere Alanen.

Karsintojen ikähaarukka hyppi reippaasti 14-30 vuoden välillä. Alasen mukaan karsinnoista jäi hyvä fiilis.

Oli mukava huomata, kuinka paljon sekä peli että joukkue kiinnostaa turkulaisia pelaajia. Turnaukset saivat itsessään sen verran hyvää palautetta pelaajilta, että niitä tullaan järjestämään jatkossakin. Yllätyin itsekin kuinka hauska kyseinen peli näin kilpailemisessa on ja millainen tunnelma turnauksissa oli.

Turku Evolution aikoo ensimmäiseksi rakentaa hyvää pohjaa joukkueelleen ja luoda alustavan suunnitelman tulevaisuudelle. Muutamia turnauksia on katsottu ennakkoon, mutta suurimmat suunnitelmat kohdistuvat vasta ensi vuoteen.

Nyt rakennetaan joukkue rauhassa ja tehdään ensin pohjatyö, jonka jälkeen päästään täysillä tekemään samaa pitkäjänteistä työtä, mitä tehdään jo muutenkin Turku Evolutionissa”, Alanen kertoi Eurheilu.comille.

Joukkue nähdään pelaamassa myös 18.-20.10. järjestettävässä Grail Quest 2018 -pelitapahtumassa Turussa.

Lähde: Turku Evolution, kuvalähde: Turku Evolution