PGL Esports käy edelleen keskusteluja Ruotsin viranomaisten kanssa siitä, pystytäänkö syksyn CS:GO -majorit järjestämään Tukholmassa. Tämän hetkisten rajoitusten mukaan tapahtumapaikalle Avicii-areenalle saisi ottaa kerralla 300 ihmistä.

Näillä rajoituksilla PGL ei ole halukas tuomaan tapahtumaansa Ruotsiin ja kirjoittaakin tiedotteessaan odottavan syyskuun 15. päivää, jolloin rajoituksiin saattaa tulla muutoksia.

– Kaksi muuta Euroopan maata ovat luvanneet lokaation turnaukselle niin, että paikalle pääsee kaikki pelaajat ja katsojat, tiedotteessa kirjoitetaan.

PGL:n mukaan Tukholma olisi ihanteellinen paikka ensimmäisille majoreille kahteen vuoteen, sillä onhan Ruotsi ollut avainasemassa CS:GO:n kehityksessä matkalla yhdeksi euheilun suurimmista lajeista.

Tilanne on kiinnostanut myös politiikan saralla. Tukholman pormestari Anna König Jerlmyr lähetti PGL:n toimitusjohtajalle Silviu Stroielle kirjeen, jossa harmitteli The Internationalin peruuntumista Tukholmassa ja kertoi kirjottaneensa aiheen tärkeydestä vastuussa oleville ministereille.

Kirjeestä käy ilmi, että Jerlmyr tosissaan haluaa tapahtuman Tukholmaan ja toivoo, että maan koronatilanne saadaan sille mallille tarpeeksi ajoissa, että major-turnaus saataisiin järjestettyä.

Lähde: pglesports