Tappelupelisarja Tekkenin julkaisija Bandai Namco ja suoratoistopalvelu Twitch julkistivat ryhtyneensä monivuotiseen yhteistyöhön. Ensimmäinen askel yhteistyössä on 200 000 dollarin Tekken World Tour.

World Tourilla järjestetään osakilpailuja kolmella alueella, Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Jokaisen alueen viisi eniten pisteitä osakilpailuista kerännyttä pelaajaa pääsee mukaan marrakuussa järjestettävään finaalitapahtumaan. Osakilpailuja järjestetään sekä verkossa, että lan-tapahtumissa. Näiden 15 pelaajan lisäksi finaalitapahtumaan pääsee mukaan myös tappelipelitapahtuma Evolution Championship Seriesin Tekken 7 -turnauksen voittaja.

Kaikki World Tourin pelit on nähtävissä Tekkenin omalla virallisella Twitch-kanavalla. Twitch auttaa myös kiertueen toimintojen hallinnoinnissa, kuten se tekee jo Rocket League Championship Seriesin kanssa. Maailmankiertue alkaa kesäkuun puolessavälissä Floridassa Orlandossa järjestettävässä CEO-tapahtumassa.

Tekken 7 julkaistaan kesäkuun toisena päivänä niin konsoleille kuin PC:lle. Pelin arcade julkaisu tapahtui Japanissa jo vuonna 2015.

Lähde: Dot Esports