Uutisoimme tiistaina battle royale -genren uusimman tulijan, Apex Legendsin, hurjasta debyytistä. Nyt suoratoistopalvelu Twitch on ehtinyt blogissaan julkistaa jo ensimmäisen, lähes neljännesmiljoonan arvoisen turnauksen uutuuspelille.

Turnaus kisataan kahdessa osassa tiistaina 12.2. ja tiistaina 19.2. Turnaukseen osallistuu yhteensä 48 Twitchin striimaajaa, jotka jaetaan turnauksessa 16 kolmen pelaajan joukkueeseen. Yhdestä otteluvoitosta joukkue saa viisi pistettä, jonka lisäksi jokaisesta kaadetusta vihollisesta saa yhden pisteen.

Twitch striimaa tapahtuman omalla sivullaan (twitch.tv/TwitchRivals), ja perinteisistä turnauksista poiketen myös osallistujat striimaavat omat pelinsä. Turnaukseen osallistuvat tunnetuista striimaajista muun muassa Dr DisRespect, Disguised Toast ja shroud.

Peli on saanut julkaisunsa jälkee paljon kiitosta peliharrastajien joukosta, etenkin kommunikointia virtaviivaistavasta ping-systeemistään. Electronic Arts julkaisikin tiedon, että peliä on ehtinyt pelata jo 10 miljoonaa pelaajaa ja se on ylittänyt miljoonan samanaikaisen pelaajan rajan.

Lähteet: Twitch, DotEsports Kuvalähde: Twitch