Huomenna pelataan Twitchin organisoima turnaus, jossa palkintorahaa ei ole jaossa pelaajille vaan hyväntekeväisyyteen 100 000 dollarin verran! Ottelut pelataan Euroopan ja Pohjois-Amerikan sarjoissa 64:n hengen rähinöissä.

Turnauksen pelimuotona toimii FPP-Duo ja otteluita pelataan viisi kappaletta per sarja. Turnauksen kokoonpanoja ei ole vielä julkaistu, muutamia isompia nimiä lukuun ottamatta. Muun muassa BdoubleO, Djarii, LIRIK, SheriffEli, shroud, summit1g, WELOVEGAMES osallistuvat turnaukseen, joten viihdettä voi odottaa roppakaupalla.

Ensimmäisenä vuorossa on Euroopan ottelut, jotka pelataan Suomen aikaan seuraavasti:

21.00 — EU Game 1

21:45 — EU Game 2

22:30 — EU Game 3

23:15 — EU Game 4

00:00  — EU Game 5

Pohjois-Amerikan pelit pelataan tunti Euroopan viimeisen kierroksen jälkeen samoilla aikataulutuksilla.

Turnauksen kolme parasta joukkuetta pääsevät jakamaan palkintorahat omissa nimissään haluamilleen tahoille. Järjestävät ovat myös todenneet, että Gamers Outreach saa suurehkon lahjoituksen Twitchiltä. Gamers Outreach on organisaatio, joka auttaa sairaalalapsia antamalla heille virikkeitä ja aktiviteettejä videopelien voimalla.

Otteluita voi seurata pelaajien henkilökohtaisilta kanavilta, tai Matt “Matrym” Oates ja Steve “Toffees” Piercin juontamina Playerunknown's Battlegroundsin viralliselta playBATTLEGROUNDS Twitch-kanavalta.

Lähde: Twitch Kansikuva: Twitch