Kiinalaisen Drodo Studiosin julkaisema Dota Auto Chess (DAC) saa jälleen uuden suurturnauksen kun Twitch Rivals järjestää toisen osan Auto Chess Showdown turnaukseensa. Auto Chess on arcadekartta Valven kehittämässä Dota 2 pelissä. Auto Chessissä kahdeksan pelaajaa ottaa yhteen shakkilaudoista muodostuvalla pelikartalla. Laudalle ostetaan sankareita, joista muodostetaan joukkue. Näillä joukkueilla otellaan sitten muita pelaajia vastaan. Pelissä mitataan taktiikkaa ja strategiaa, sillä varsinaiset taistelut ovat automatisoituja ja niihin ei voi vaikuttaa kesken kaiken.

Twitch Rivals on Twitchin oma kilpapelisarja jossa alustan suosituimmat ottavat mittaa eri peleissä rahapalkintojen toivossa. Auto Chess Showdownissa jaetaan tällä kertaa 25 000 dollaria.

Yhteensä turnaukseen osallistuu 32 pelaajaa ja heidät on jaettu Eurooppaan ja Amerikkoihin, Alueet eivät pääse kilpailemaan vastakkain, vaan jokainen pelaaja ottelee neljä kertaa oman alueensa sisällä ja saa palkintoja sijoitusten mukaan.

Euroopan puolella suurimmat nimet osallistujalistalla ovat ruotsalainen Sebastian ”Forsen” Fors ja suomalainen Janne ”Savjz” Mikkonen. Amerikoissa puolestaan nähdään kavalkadi Hearthstone tähtiä kun turnaukseen osallistivat Dog, TidesOfTime, Disguised Toast, Amaz ja Hafu

Turnaus alkaa kello 18:00 Euroopan peleillä ja sitä voi seurata suorana Twitch Rivalsin kanavalta, sekä pelaajien omilta kanavilta.