Tyler "Tyler1" Steinkamp on päässyt takaisin League of Legendsin pariin 613 päivän jälkeen. Paluustriimi oli ensimmäisen 20 minuutin aikana saavuttanut jo 300 000 katsojaa.

Steinkamp bännättiin pelin parista erittäin haitallisen käytöksen takia keväällä 2016. Kahden vuoden aikana hän on yrittänyt striimata ja pelata uusilla käyttäjillä, mutta Riot Games on aina löytänyt ja lukinnut nekin.

Riot on kertonut alun perin bännien syyksi "sanallisen väkivallan, tarkoituksenmukaisen itsekkään käytöksen, käyttäjätunnuksien jakamisen/hankkimisen ja pelaajien häirinnän."

Eilen illalla pidetty paluustriimi rikkoi heti eniten katsojia yksittäisellä henkilöllä -ennätyksen Twitchissä. Aikaisemmin sitä piti hallussaan SK Telecom T1:n pelaaja Lee "Faker" Sang-hyeok, joka saavutti 245 000 samanaikaista katsojaa striimillään viime helmikuussa.

Odottamaton katsojien määrä luultavasti rikkoi Twitchin palvelimet hetkeksi, sillä monet käyttäjät kohtasivat teknisiä ongelmia juuri silloin kuin lähetys käynnistyi. Twitch ei ole kuitenkaan itse vielä vahvistanut ongelmien syyksi Tyler1:n paluuta, vaikka ajoitus täsmääkin.

Teknisistä vaikeuksista huolimatta, parhaimmillaan striimi saavutti lähes 400 000 katsojaa. Chatin valtasi myös subscription-tulva, vaikka Tyler sanoi olevansa kykenemätön kiittämään kaikkia henkilökohtaisesti.

Yllättävää striimin aikana oli kuitenki se, että minkäänlaista epäasiallista käytöstä ei nähty. Vaikuttaa siltä, että Tyler yrittää parantaa tapansa, mutta Riot Games pitää varmasti häntä vielä silmätikkuna.

Jatkossa Tyler1:n striimejä voit seurata täältä.

Lähde: Dot Esports