Heti viikon alkuun mestaruussarjassa päästään kärkikamppailun makuun, kun vielä tappiotta olevat Unicorns of Love ja G2 Esports kohtaavat toisensa. Ottelussa on kovat panokset sillä toinen joukkueista lähtee kotiin kauden ensimmäinen tappio niskassaan.

Viikolla tuplaottelut pelaavat joukkueet ovat Splyce ja Fnatic, jotka kohtaavat toisensa torstain toisessa ottelussa. Loppuviikolla a- ja b-lohkojen kolmoset kohtaavat toisten lohkojen pahnanpohjimmaiset ROCCATin ja Origenin.

VIIKON 5 OTTELUT

TORSTAINA 16. HELMIKUUTA

  • G2 Esports vs. Unicorns of Love klo 18:00
  • Splyce vs. Fnatic noin klo 21:00

PERJANTAINA 17. HELMIKUUTA

  • Vitality vs. Misfits klo 18:00
  • GIANTS! Gaming vs. H2k-Gaming noin klo 21:00

LAUANTAINA 18. HELMIKUUTA

  • Splyce vs. ROCCAT klo 17:00
  • Origen vs. Fnatic noin klo 20:00

KATSO AINAKIN NÄMÄ PELIT

G2 ESPORTS VS. Unicorns of Love TORSTAINA 16. HELMIKUUTA KLO 18:00

Tässä todellinen huippuottelut. Euroopan tämän hetken kaksi kovinta joukkuetta kohtaavat toisensa ja vain toinen joukkueista jatkaa voittamattomana. Ottelu on tärkeä niin sarjan kannalta kuin pudotuspelejä ajatellen, sillä ottelun voittaja ottaa ainakin toistaiseksi henkisen niskalenkin toisesta joukkueesta.

Splyce VS. Roccat lauantaina 18. HELMIKUUTA KLO 17:00

Vastakkain ottelussa ovat b-lohkon kolmantena majaileva Splyce ja a-lohkossa viimeisenä oleva ROCCAT. Pelkästään sarjataulukkoa katsomalla ottelun pitäisi olla selvä Splycen suuntaan, mutta ROCCATin viime viikon hyvät otteet H2k-Gamingiä vastaan antavat joukkueelle toivoa. Pystyykö ROCCAT yllätykseen ja katkaisemaan tappiokierteensä vai olivatko viime viikon hyvät otteet vain silmänlumetta.