Viikko alkoi kahden mestaruussarjan kärkijoukkueen välisellä ottelulla, kun vielä voittamattomat G2 Esports ja Unicorns of Love kohtasivat toisensa. Ottelussa haettiin voittoputken jatkumisen lisäksi myös asetelmia pudotuspelehin.

Vielä ensimmäinen kartta oli viime vuoden euroopan parhaalle joukkueelle G2 Esportsille helponnäköistä, eikä Unicorns of Lovelle jäänyt mahdollisuuksia oikeastaan kartan missään vaiheessa. G2 Esports veikin ottelun tilanteeseen 1-0 suhteellisen helposti.

Toisessa kartassa asetelmat näyttivät kääntyneen Yksisarvisten hyväksi. G2:sen Nexus oli jo lähes raunioina, kun G2:sen AD-Carry Zven onnistui saamaan puolustustaistelun aikana neljä tappoa ja koko Unicorns of Loven joukkue joutui katsomaan vierestä, kuin G2 käänsi ottelun voitokseen lukemin 2-0.

Näin lähellä voittoa Unicorns of Love oli toisessa kartassa.

Ottelun merkitys oli molemmille joukkueille suuri varsinkin henkiseltä kannalta. G2 Esports otti ensimmäisen niskalenkin Unicorns of Lovesta tulevia pudotuspelikamppailuita varten. Samalla joukkue näytti huimalla nousullaan voittoon toisessa kartassa, miksi se on Euroopan ykkösjoukkue tällä hetkellä.

Viikon muissa otteluissa muun muassa Splyce onnistui kaatamaan Fnaticin ja Roccatin. Myös Fnatic pelasi viikon aikana kaksi ottelua. Splyce tappion lisäksi joukkue onnistui kaatamaan Origenin, jonka rämpiminen lohkonsa viimeisenä sai jatkoa.

Ensi viikolla LCS:ssä vietetään taukoa. Pelit jatkuvat jälleen maaliskuun alussa.

NELJÄNNEN VIIKON TULOKSET:

 • G2 Esports 2-0 Unicorns of Love
 • Splyce 2-1 Fnatic
 • Vitality 0-2 Misfits
 • GIANTS! Gaming 0-2 H2k-Gaming
 • Splyce 2-0 ROCCAT
 • Origen 0-2 Fnatic

SARJATAULUKKO:

LOHKO A

 1. G2 Esports 7 voittoa – 0 häviötä
 2. Misfits 5-1
 3. Fnatic 4-3
 4. GIANTS! Gaming 1-5
 5. ROCCAT 0-6

LOHKO B

 1. Unicorns of Love 5-1
 2. H2k-Gaming 5-2
 3. Splyce 4-3
 4. Vitality 1-5
 5. Origen 0-6