Useat Counter-Strike: Global Offensive ammattipelaajat ovat vaatineet muutoksia suosittuun kivääriin, johtuen aseen jo kuukausia kestävästä dominoinnista.

Kyseessä on SG 553, joka tunnetaan myös nimellä Krieg. Asetta käytettiin CS:GOssa vielä harvoin lokakuuhun 2018 saakka, kunnes aseeseen tehtiin useita säätöjä ja sen hintaa alennettiin. Vain muutama viikko muutoksen jälkeen ammattilaispelaajat aloittivat kokeilemaan asetta ja siitä on tullut perus osto terroristi-puolella.

Kuvassa suosittu SG 553, joka tunnetaan paremmin nimellä Krieg. (KUVA: CS-wiki)

Asiat näyttävät kuitenkin saavuttaneen määränpäänsä, sillä useat pelaajat ovat puhuneet aseesta Twitterissä ja kehottaneet Valvea tekemään muutoksia siihen.

Vitalityn uusin hankinta Richard ”shox” Papillon oli ensimmäinen asiaa Twitterissä kommentoinut huippupelaaja.

Tämän jälkeen muun muassa Rustem ”mou” Telepov, Kristian ”k0nfig” Wienecke ja Gabriel ”FalleN” Toledo komppasivat ranskalaistähteä.

Pelaajien mielestä SG 553 on uskomattoman tehokas sekä lähi, että pitkän etäisyyden tilanteissa kiikaritähtäimensä vuoksi. Tämän vuoksi terroristi-puolen pelaajat ostavat yhä harvemmin ikonisen AK-47:n.

Counter-Terroristien vastaavaan kiikarilla varustettuun kivääriin AUG:hen tehtiin muutoksia kesäkuussa 2019, joka tarkoittaa sitä, että vain yhdellä puolella on oikeus huomattavasti parempaan asearsenaaliin.

Valve ei ole vielä kommentoinut asiaa. Joka tapauksessa pelin kehittäjä on tehnyt lukuisia muutoksia peliin vuoden 2019 aikana, joten voi olla mahdollista, että lisää muutoksia on tiedossa.

 

Lähde: Dexerto & Twitter @shoxCSGO

Kuvalähde: CS-wiki