Team Liquidin tähtipelaaja Jonathan ”EliGE” Jablonowski lyttää lajin turnausaikataulutuksen täysin surkeaksi, kun hänen joukkueensa aloittaa erittäin kiireisen ajanjakson CS:GO -tapahtumissa.

CS:GO on yksi eurheilun isoimmista lajeista ja turnauksia onkin säännöllisesti, kun eri organisoijat pyrkivät hyötymään lajin menestyksestä.

Kun monta eri organisoijaa järjestää turnauksia tiheästi ympäri maailmaa, saattaa aikataulu muuttua pelaajien kannalta hankalaksi. EliGE on yksi monista huippupelaajista, jotka kritisoivat organisoijia turnausten järjestämisestä liian tiheään toisistaan. Team Liquidilla onkin edessään todella turnaustäyteinen joulukuu.

CS:GOn kilpailullisen kauden loppuminen lähestyy ja pelaajat pääsevät vähitellen loman viettoon. Kuitenkin loppuvuoteen on tiedossa vielä liuta turnauksia, jotka tulevat päättämään vuoden 2019 ryminällä. Pelaajat eivät ole tästä niin mielissään, sillä tapahtumia on yksinkertaisesti liikaa.

Joulukuun ensimmäisinä kolmena viikkona järjestetään seitsemän premier -tason tapahtumaa, joten pelaajille ei jätetä paljoa palautumisaikaa.

EliGEn kommentit asiaan liittyen olivat ”Naurettavaa, Hirveää, eikä muutoksia ole näkyvissä”

Hän myös kommentoi, kuinka hankala aikataulu heillä on, sillä Liquid pelaa kolmessa eri tapahtumassa, kolmessa maassa, vain 12. päivän aikana.

Team Liquidin GM Steve Perino paljasti twitterissään, että joukkueen täytyi kiiruhtaa Tanskan lennolleen suoraan ECS 8. kauden finaaliturnauksen jälkeen. Joukkue missasi kyseisen lennon, joten he saapuivat Tanskaan vasta noin tunti ennen heidän ensimmäistä otteluaan.

Vaikka he olisivatkin kerenneet lennolle, ei joukkue olisi ehtinyt lepäämään kunnolla ennen tapahtumaa pitkän lennon aikana, joten pelikunto ei olisi ollut parhaimmillaan siinäkään tapauksessa.

Jablonowski ei ole suinkaan ainoa huippupelaaja, joka on huolissaan hankalista aikatauluista. Myös Liquidin Jake ”Stewie2K” Yip ja Astraliksen Nicolai ”dev1ce” Reedtz ovat avanneet sanaisen arkkunsa ongelmaan liittyen. Yipin miettiessä heidän joukkueensa henkistä kestämistä kiireisen tapahtumasuman aikana ja Reedtz puolestaan ihmettelee, kuinka he joutuvat kiirehtimään suoraan lentokentälle finaalivoittonsa jälkeen, etteivät missaisi seuraavaa tapahtumaansa.

Turnausisännät ovat pysyneet hiljaa asiaan littyen, mutta kasvavien valitusmäärien jälkeen, heidän saattaa olla pakko tehdä asialle jotain.

 

lähde: dexerto

kuva:dotesports