Tänä viikonloppuna Turun jokirannassa tapahtuu, kun Aura Quest -niminen pelitapahtuma valtaa kaupunginteatterin vieressä sijaitsevan Hämähäkkitontin. Tapahtuma on kaksipäiväinen ja se kestää 8.-9.6. lauantain ja sunnuntain ajan. Tapahtuma sisältää pelejä, musiikkia, tubettajia, urheilijoita, julkkiksia ja hyväntekeväisyyttä.

Tapahtuma alkaa lauantaina kello 11.00 hyväntekeväisyysturnauksella, joka pelataan Counter Strike: Global Offensiven parissa. Lauantaina nähdään myös, kun Montreal Canadiensin laitahyökkääjän, Artturi Lehkosen johtama joukkue kohtaa Joel Harkimon luotsaaman julkkiksista koostuvan Team Fiascon. Lehkosen joukkue on koottu urheilijoista ja vaikuttajista ja yhdestä onnekkaasta Aura Questin #klippikisan voittajasta. Loppupäivästä tapahtumavierailla on mahdollisuus tavata idoleitaan ja päästä pelaamaan lempipelejään heidän kanssaan.

Sunnuntaina Aura Quest tarjoaa pelejä ja turnauksia jokaiselle. Päivän aikana järjestetään esimerkiksi King of the Hill -tyylinen NHL-turnaus ja 1v1 -turnaus FIFA:ssa, jossa on mahdollisuus haastaa Suomen huippuja. Päivän aikana pelataan myös Kanaliigan CS:GO-turnauksia.

Aura Questin yksi pääyhteistyökumppaneista, Turun ammattikorkeakoulu, on ollut iso osa tapahtuman mahdollistamisessa. Yhteistyökumppanuus on tänä vuonna avannut ovet muutamalle innokkaimmalle opiskelijalle. Vuoden 2019 Aura Questin viestinnässä on mukana kaksi Turun ammattikorkeakoulun markkinoinnin opiskelijaa ja tapahtumatuotannon puolella kaksi rakennusinsinööriä.

”Loistavaa nähdä Turun ammattikorkeakoulun aktiivisuus oman alueensa kehittäjänä, saada aikaiseksi näinkin hienoja asioita ja nuoret aktiivisesti mukaan toteuttamaan tapahtumaa ja keräämään kokemusta”, kuvailee tapahtumajärjestäjien edustaja, Grail Groupin toimitusjohtaja Kalle Koskela.

Lähde: Aura Quest Kuvalähde: Aura Quest