Uutta Overwatchia on odoteltu kuumeisesti lokakuisen julkistuksen jälkeen. Ilmassa on myös ollut epäilyjä, tuleeko uusia hahmoja ennen Overwatch 2:sta, sillä viimeisimmästä hahmopäivityksestä on kulunut pisin aika tähän mennessä. Nyt kuitenkin Overwatch on julkaissut uuden hahmon tarinan, joka kertoo hahmon luojasta, Omnic -robotit kehittäneestä Mina Liaosta.

Uusi hahmo on nimeltään Echo, ja virallista julkistuspäivää ei ole vielä tiedossa. Echo on kuitenkin pelattavissa testiservereillä, joskaan kaikkia hänen hokemiaan ei ole voitu julkaista koronaviruksen aiheuttamien ongelmien vuoksi. Echo on nähty jo aiemmin Overwatch 2 julkaisuvideolla, ja hänestä on saatu vihjeitä jo Reunion -videolla.

Ennen virallista julkaisua monet ajattelivat Echon olevan mahdollisesti support -hahmo, ainakin ulkomuotonsa perusteella. Kuitenkin, Echo on uusi DPS-hahmo, jonka kykyjä ovat esimerkiksi ”Glide”, liukuminen pudotessa sekä ”Tri-Shot”, kolmen ammuksen ampuminen samanaikaisesti kolmion muodossa. Kiinnostavin on kuitenkin ehdottomasti hahmon Ultimate Ability, Duplicate: Echo pystyy ottamaan vihollistiimin pelaajan roolin ja käyttämään hänen kykyjään, myös ultimatea, joka kertyy 6.5 kertaa nopeammin kuin normaalisti. Tämä mahdollistaa siis useiden ultimaattien käytön lyhyessä ajassa.

Saa nähdä, jääkö Echo viimeiseksi hahmopäivitykseksi ennen Overwatch 2:n tuloa.

Lähteet: OverwatchOverwatch wiki. Kuvalähde: Overwatch