Uutisoimme viime kuussa suomalaisen Dota 2 -tähden Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalaisen yllättävästä lähdöstä vanhasta joukkueestaan Team Liquidista. Urpalaisen uudeksi kodiksi vahvistuikin pian yhdysvaltalais-eurooppalainen Chaos Esports Club. Uusi joukkue omasi huomattavasti matalamman profiilin Team Liquidiin verrattuna, mutta tavoitteet ovat silti selvästikin samat: ensi kuun The International -suurturnaus ja sen voitto.

Chaos EC otti tällä viikolla osaa turnauksen Euroopan karsintoihin, joissa se on edennyt jo playoffeihin asti. Joukkue sijoittui runkosarjan kolmanneksi tuloksella 4-3, yhden voiton erolla ensimmäiseen ja toiseen sijaan. Playoffien ensimmäisessä ottelussa sillä on vastassaan toiseksi sijoittunut The Final Tribe, jolle se hävisi aiemmin runkosarjan ottelussaan. Toivoa siis sopii, että Urpalaisella joukkuetovereineen on jo uudet taktiikat mielessä, sillä ainoastaan turnauksen voittaja etenee itse The Internationaliin.

Pudotuspeleihin ottaa osaa kaiken kaikkiaan neljä turnauksen alkuperäisestä kahdeksasta joukkueesta ja ne pelataan Double Elimination -formaatilla. Niiden toisessa avausottelussa toisistaan mittaa ottavat Hippomaniacs ja Aachen City Esports. Molemmat ottelut käydään klo 13:00 Suomen aikaa. Muut ottelut käydään myöhemmin tämän päivän ja huomisen aikana. Tarkan otteluaikataulun löydät täältä.

Otteluiden tarkkaa striimiaikataulua ei ole varmistunut, mutta karsintoja on lähetetty aiemmin Beyond The Summitin Twitch-kanavalta. Varmaa tietoa aiheesta saat seuraamalla Chaos EC:n Twitter-tiliä.

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: VALVE