CS-kentälle on tulossa jälleen uusi kokoonpano, jossa on liuta kokeneita Pohjois-Amerikkalaisia pelaajia. Joukkueeseen kerrotaan kuuluvan Riot Squadin vanha in-game leader Pujan “FNS” Mehta, Complexityssa pelannut Jaccob ”yay” Whiteaker, Yassine ”Subroza” Taoufik, Matthew ”WARDELL” Yu sekä Gage ”Infinite” Green.

Joukkue kantaa nimeä Orgless ja pelaajista jokaiselta löytyy hiukan kokemusta huipputason CS-joukkueista. FNS pelasi lyhyen pätkän Cloud9 riveissä ennen liittymistään Riot Squadiin. Subroza ja WARDELL olivat aikaisemmin linkitettyjä uuteen TSM:n CS-kokoonpanoon, mutta se projekti näyttää kaatuneen Anthony “vanity” Malaspinan siirtyessä Chaosiin.

Yay:lla on ollut vaikeuksia löytää pysyvää paikkaa CS-kokoonpanoista lähdettyään Complexitysta toukokuussa 2019. Infinite pelasi Chaoksen riveissä, mutta joutui joukkueen penkille ja hänet vapautettiin tehtävistään helmikuun alussa.

Yassine ”Subroza” Taoufik kertoi HLTV:n haastattelussa, että joukkueen päätavoite on edustaa tulevissa LAN-tapahtumissa ja B Site Liigassa.

Uunituoreen kokoonpanon startti CS-kentillä ei ollut kovin kultainen, sillä debyytissään ESL One Rio Major Pohjois-Amerikan avoimissa karsinnoissa joukkue hävisi 19-17 Asuna’s Anime Aimersille. Joukkue käytti Jacob “FugLy” Medinaa kokoonpanossaan Infiniten tilalla.

Orgless-kokoonpano näyttää tältä:

Pujan “FNS” Mehta
Matthew “WARDELL” Yu
Yassine “Subroza” Taoufik
Jaccob “yay” Whiteaker
Gage “Infinite” Green

 

Lähde: VPEsports

Kuvalähde: Dreamhack