IQUE ilmoitti nettisivuillaan uuden kokoonpanonsa 10.12.2020. Uuteen CS:GO-joukkueeseen kuuluu entinen Choco&Friends-kokoonpano, johon kuuluvat Niko “choco” Munukka, Henri “HENU-TNT-” Ylilehto, Jere “Elfern” Nissi, Jimi “Jimmphat” Salo, Jyrki “JyrG” Kankaanranta.

IQUE kertoo ryhtyneensä syksyllä pohtimaan mahdollisuuksia muodostaa uusi CS:GO-joukkue. Joukkue valittiin valmentaja Toni Luhtapuron avustuksella. Päätöstä puolsivat joukkuuen hyvä näytöt viimeaikoina sekä pelaajien ammattimainen asenne.

“Kyllä Choco&Friends oli selvästi potentiaalisin ja kiinnostavin porukka, mitä vapailta markkinoilta oli saatavilla. Vaikkakin joukkue ei ole vielä yhdessä pitkää matkaa taivaltanut, niin silti he ovat esittäneet lupaavia tuloksia. Joukkueesta löytyy niin kokemusta kuin nuoruutta, joten oikeanlaisella opastuksella ja panostuksella kaikki on mahdollista. Mielenkiinnolla lähden heidän kanssaan rakentamaan tulevaisuutta ja uskonkin että keväällä päästään näyttämään oikea tasomme. Tavoitteet on asetettu aluksi suomen top8 tasolle, mutta koen että tasomme on korkeammalla jo nyt.”, pohtii Luhtapuro joukkueen tilannetta.

 

Lähde: IQUE