Tällä viikolla pelaajia hemmotellaan monilla uusilla ominaisuuksilla testiservereillä. Avoimelle testiserverille pyöräytetään uusia aseita, tasapainoituksia damageen ja luotien mekaniikkaan sekä  muutoksia pelin ääniin. On myös mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon pelin moottoria ja koodia on hiottu 1.0-julkaisun lähestyessä.

AUG & DP-28

Vihdoinkin elokuvista ja muista peleistä tuttu Itävallan ylpeys saadaan peliin mukaan. AUG A3 tulee olemaan carepackageista saatava erikoisase, joka käyttää 5.56mm kaliiberisia luoteja. Aseella on korkea laukaisunopeus ja matala rekyyli, joten se toimittaa tehokkaan rynnäkkökiväärin asemaa pelissä.

Eurheilu_AUG-A3

Toinen uusi ase on DP-28. Ase löytyy normaalin saaliin seasta, ja lippaaseen menee 7.62mm kaliiberin luodit. Koska ase on kiväärimallinen on sen tulitusnopeus hidas ja laukauksen vaikutusmatka pitkä.

Eurheilu-DP-28

Kolmas muutos aseissa on se, että Kar98k ei tule enää olemaan mahdollinen saalis carepackageista tulevaisuudessa. Tämä on ollut toivottu muutos, sillä Kar98k:n saaminen laatikosta on ollut yksi huonoimmista tarjolla olevista vaihtoehdoista.

 Aseiden osuma-alueiden aiheuttama vahinko

Bluehole on koonnut kattavan infograafin, jossa kerrotaan tarkasti aseiden damage tästä eteenpäin.  Suuria yllätyksiä ei ole luvassa, mutta on hyvä että Bluehole julkaisee kaikki mahdolliset tiedot pelin mekaniikasta pelaajille.

Eurheilu-PUBG_Hit_area_damage

Muutoksia pelin ulkonäköön

Pelin ulkonäköä on hiottu informatiivisempaan suuntaan. Uudessa julkaisussa pelaajat näkevät  minimapissa joukkuetovereidensa ikonit erivärisinä sekä suunnan, johon pelaajat katsovat. Tämä helpottaa jatkossa joukkueen kommunikointia, kun pelaajat saavat visuaalisesti tiedon mihin muut katsovat.

Kompassia, killfeediä ja lifebaria tavaroineen on paranneltu myös. Ei suuria muutoksia, mutta ulkonäköä on muutettu hiukan.

Eurheilu_PTR_UI_PUBG

Uusi testiversio sisältää myös suuren määrän pieniä muutoksia peliin, esimerkiksi uuden killcamin, neljä uutta kieltä ja äänien muutoksia. Kaikki muutokset löytyvät Steamin foorumilta virallisesta postauksesta.

Allekirjoittanut suosittelee kokeilemaan testiservereitä, sillä suurempi määrä pelaajia pystyy löytämään enemmän bugeja pelistä, ja täten parantamaan pelikokemusta kaikilla virallisessa julkaisussa. Serverit ovat auki tämän päivän iltaan asti, joten kipin kapin kana-aterioita metsästämään!

Lähde: Steam Kansikuva: Steam