Tiistaina julkaistussa Community Updatessa, Bluehole julkaisi kaksi uutta loot box tyyppiä sekä liudan uudistuksia Playerunknown's Battelgroundsiin. Uutuudet saapuvat testiservereille ennen liveservereille ilmestymistä. Testiin osallistujat tulevat saamaan 100 000 bp:tä ja kuusi kappaletta uusia avaimia avatakseen kahta uutta laatikkotyyppiä.

Uudet laatikot ovat nimeltään Biker ja Desperado Crate. Biker Crate tulee antamaan prätkähenkistä vermeitä ja Desperadosta on luvassa hiekkadyyneille sopivia varusteita. Listat laatikoiden sisältämistä tavaroista kokonaisuudessaan löytyvät täältä. Kuten tähänkin mennessä, kaikki tavarat tulevat olemaan vain kosmeettisia muutoksia tarjoavaa sorttia. Desperado Crate tulee olemaan maksullinen laatikko, sillä sen avaaminen tulee vaatimaan avaimen. Kyseinen avain tulee olemaan saatavilla pelin sisäisenä ostoksena muutaman euron huokeaan hintaan. Kaksi uutta laatikkoa tulevat myös vaikuttamaan vanhojen Wanderer ja Surivor- laatikoiden tippumismahdollisuuksiin. Osuudet tulevat muuttumaan seuraavanlaisiksi:

  • DESPERADO : 40%
  • BIKER : 40%
  • Wanderer : 10%
  • Survivor : 10%

Leather-jacket-PUBG_eurheilu

Pieniä tekoja huijaajien estämiseksi

Tähän mennessä pelaajat ovat voineet ilmoittaa pelkästään heidät tappaneen pelaajan huijauksesta pelin sisäisellä "Report Player" nappulalla. Nyt Blueholella on alettu toimia painostavaan palautteeseen jota pelaajayhteisöltä on saatu. Seuraavassa testipatchissä tullaan lisäämään mahdollisuus raportoida pelaaja, vaikka kyseinen yksilö ei olisi juuri sinua tappanutkaan. Kyseiseen ominaisuuteen pääsee käsiksi Replay-toiminnon kautta.

Loput bugikorjauksista ja pienistä uudistuksista voit lukea täältä. Pieni huomio tavaroiden kohdalla mainittavaan design muutokseen pelin energiajuomassa. Energiajuomatölkillä oli huomattavaa yhdennäköisyyttä yhden nimeltä mainitsemattoman Itävaltalaisen energiajuomabrändin kanssa, vaikka Playerunknown's Battlegroundsin juoma ei ehkä siipiä antanutkaan.

Lähteet: Steam Kansikuva: Steam