Valorantin mestaruuskisat lähenevät kovaa vauhtia, ja jo viikon päästä päästään jännittämään Berliinissä pelattavia MM-pelejä. Kruunusta taistelee myös kolme suomalaispelaajaa; Acendissa pelaava Santeri ”BONECOLD” Sassi, Fnticin Nikita ”derke” Sirmitev sekä Team Liquidin Elias ”Jamppi” Olkkonen, joten mielenkiintoisia pelejä on luvassa.

Riot Games aloitti eilen kisatunnelmaan virittäytymisen julkaisemalla VCT Champions 2021-skinibundlen, johon sisältyy Champions-teemainen Vandal-skini sekä karambit melee-ase.  Mestaruuskokoelmasta erikoisen tekee se, että Riot lahjoittaa jopa puolet sen tuotoista turnauksessa kisaaville joukkueille. Monet turnaukset ovat kasvattaneet palkintopottiaan pelinsisäisten ostosten avulla, mutta Valorantin tapauksessa rahat jaetaan tasapuolisesti kaikille osallistuville joukkueille.

Kokoelman saa omakseen 6,264 Valorant pointilla, eli suunnilleen 60 eurolla. Aseet ovat ostettavissa myös erikseen, ja ne ovat saatavilla 24.11.-12.12. välisen ajan, minkä jälkeen ne poistuvat kaupasta lopullisesti.